Flere spennende arbeidsplasser – og kort vei dit

Vil du nyte flere sider av livet, uten å gå på akkord med jobbambisjonene dine, og tenker at dette ikke lar seg forene? Vel, da bør du vende blikket mot Lillehammer-regionen!

I Lillehammer-regionen har vi en stor bredde i private bedrifter og offentlige virksomheter med karrieremuligheter for høykompetente arbeidstakere. Det jobbes også hardt for å legge til rette for dem som går med en gründeridé i magen. De fleste blir overrasket over mangfoldet i regionens næringsliv. Og det aller beste er at regionen er så kompakt at du fint kan bo der du vil og ha full tilgang til et spennende, urbant arbeidsmarked i regionsenteret Lillehammer. Du kan for eksempel bo landlig på et småbruk i Gausdal eller Øyer og jobbe i en spennende og utviklingsorientert IKT-bedrift, Høgskolen i Innlandet, sykehuset eller kanskje et advokatkontor i Lillehammer sentrum.

Mangfold av bokvaliteter og gode opplevelser

I Lillehammer-regionen har vi et mangfold av ulike boområder og boligtyper. Her kan du lese mer om de ulike nabolagene i regionen.

Bilde som viser utsikt over sentrum i Lillehammer.

Vi har en god blanding av ærverdig og sentrumsnær trehusbebyggelse og nye og flotte leilighetskomplekser midt i Lillehammer sentrum. Litt lenger unna regionsenteret finner du både veletablerte og nyere boligfelt med gode kommunikasjons-forbindelser og gardsbruk av ulik størrelse. Det opp til deg å velge hva slags bokvaliteter akkurat du foretrekker.

Uansett hvor i regionen du bor har du nærhet til de gode opplevelsene i hverdagen. Fjellet og de fine turområdene, løypene og alpinanleggene ligger rett utenfor stuedøra. 

Du kan besøke en av de mange koselige kafeene eller restaurantene i Norges mest sjarmerende og livlige gågate, eller en av regionens spennende kulturinstitusjoner. Og helgene i Lillehammer-regionen er teppelagt med kultur- og idrettsarrangementer av nasjonalt og internasjonalt format, som du kan oppleve som publikum eller deltaker. Det er ingen grunn til å kjede seg i Lillehammer-regionen!

En fin dag i gågata på Lillehammer.

Du behøver ikke velge!

I Lillehammer-regionen trenger du ikke velge mellom en spennende jobb med karrieremuligheter, og tid og rom til å nyte gode opplevelser i hverdagen. Her er det ingenting som heter at du ikke kan få i både pose og sekk, for det er nettopp det du gjør. Det er den lille forskjellen.

Bilde som viser arbeidstakere hos Eidsiva Bredbånd.

Eidsiva Bredbånd er en viktig arbeidsplass.

Bilde som viser at i Lillehammer-regionen har man fine turmuligheter rett utenfor døra.

Natur og stillhet rett utenfor døra.