Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyhetsarkiv

Ordførere i regionen

Velkommen til innflyttertreff!

Er du ny innbygger i Lillehammer, Øyer eller Gausdal? Velkommen til innflyttertreff på Lillehammer bibliotek 22. mai! Her blir du kjent med våre kommuner og andre som også er nye i regionen, får et innblikk i hva som skjer her og kan bli med på en omvisning i Lillehammer.

På bedriftsbesøk

Styrker laget med to næringsrådgivere

Lillehammer-regionen Vekst jobber for å fremme næringslivet i regionen, og stimulere til etablering og tilflytting. Nå styrker vi laget med to næringsrådgivere i fast stiling: Line Ramsvik og Monika Valset.

Kontoret til Norkart på Lillehammer

Svar på vår næringslivsundersøkelse!

Nå kartlegger vi næringslivet og næringsarbeidet i regionen. Har du 10 minutter til å gi oss dine innspill? Resultatene vil bli brukt i vårt daglige arbeid med næringsutvikling og planarbeid.

Arbeid foran PC.

Vi søker næringsrådgiver

Vil du jobbe for at flere skal få lyst til å flytte til Øyer, Gausdal og Lillehammer? Vil du bidra til at det skapes flere arbeidsplasser i Lillehammer-regionen? 

Nicholas Sando og Øivind Pedersen

Lillehammer Film Award 2023

Lillehammer Film Award hedrer personer som har bidratt aktivt til satsinger som har blitt en suksess, og som inspirerer og styrker vår regionale filmbransje. Les om årets prisvinner her.