Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til innflyttertreff!

Er du ny innbygger i Lillehammer, Øyer eller Gausdal? Velkommen til innflyttertreff på Lillehammer bibliotek 22. mai! Her blir du kjent med våre kommuner og andre som også er nye i regionen, får et innblikk i hva som skjer her og kan bli med på en omvisning i Lillehammer.

Den lille forskjellen

er de små og store tingene som til sammen gjør Lillehammer-regionen til den beste regionen å bo og arbeide i.

Studenter ved Limpi Lillehammer

Bli med på innsiden av LIMPI

Visste du at artister som Ballinciaga, Synne Vo, Sofiloud og MGP-Alessandra har utviklet musikktalentet sitt på Lillehammer? LIMPI tilbyr et ettårig intensivt utdanningsprogram for artister, låtskrivere og produsenter. Bli med på innsiden av den internasjonalt anerkjente musikkhøyskolen her!

Lillehammer kirke

Bli kjent med nabolagene!

Har du lyst til å flytte til Øyer, Gausdal eller Lillehammer, og lurer på hvor du vil trives best? Bli kjent med nabolagene!

Aktuelt

Fritidsboligkonferansen 2024

Fritidsboligkonferansen 2024

Onsdag 17. april ble den nasjonale Fritidsboligkonferansen arrangert på Lillehammer med rekordhøy deltakelse.

Drivere av Olstad Snekkerverksted i Gausdal

Hvorfor etablere bedrift i Lillehammer-regionen?

Her er 5 gode grunner til å satse i Lillehammer, Øyer og Gausdal.

Moro med VR-briller

Finn drømmejobben!

I Lillehammer-regionen finnes spennende jobbmuligheter og flere kontorfellesskap du kan bli en del av. Ta en titt her om du er på jakt etter din neste jobb!

På bedriftsbesøk

Styrker laget med to næringsrådgivere

Lillehammer-regionen Vekst jobber for å fremme næringslivet i regionen, og stimulere til etablering og tilflytting. Nå styrker vi laget med to næringsrådgivere i fast stiling: Line Ramsvik og Monika Valset.

IMG_3071

Åpent hus i Hub LHMR

Lillehammer-regionen Vekst drifter kontorfellesskapet Hub LHMR, som ligger midt i Lillehammer sentrum. Hver måned inviterer vi til åpent hus med gratis temalunsj og veiledning med våre samarbeidspartnere.

Barn. Foto: Esben Haakenstad

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

I våre nyhetsbrev deler vi stort og smått som gjør deg bedre kjent med livet i Lillehammer-regionen – enten du allerede bor her eller vurderer å flytte hit.