Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ikon

Jobb med IT i Lillehammer-regionen

Lillehammer-regionen har et stort IT-miljø med mange spennende arbeidsplasser. Her kan du bli kjent med noen av bedriftene du kan jobbe hos.

Ansatte hos Eidsiva samarbeider

Eidsiva Bredbånd

Eidsiva Bredbånd har hovedkontor på Fakkelgården på Lillehammer, sammen med en rekke andre spennende bedrifter. Lær mer om Norges sjette største bredbåndsleverandør her!

Logoen til Ikomm i utsiktsbilde med nordlys

Ikomm

Ikomm er en totalleverandør av IKT-tjenester til sine eierkommuner og andre kunder i offentlig og privat sektor. Ikomm dekker hele verdikjeden fra konsulent- og rådgivningstjenester til drift og på-stedet tjenester. Les mer om hvordan det er å jobbe i Ikomm her!

Ansatte i Norkart med logo

Norkart

Norkart er en norsk programvare- og dataleverandør som utvikler løsninger med mål om å bidra til en enklere hverdag for innbyggere, næringsliv og det offentlige. Med landets mest komplette datavarehus for geografisk informasjon, har Norkart uendelige muligheter for å skape samfunnsnyttige verktøy.

Bakgrunnsbilde med logoen til Advania

Advania

Advania leverer sikkerhetstjenester og produkt- og driftstjenester innen IT. I 2022 etablerte de en egen avdeling på Lillehammer for å være tettere på kunder og samarbeide med andre aktører innen IT og cybersikkerhet i Lillehammer-regionen.

Entur sin app

Entur

Entur er en ledende aktør innen kollektivsektoren med et stort avdelingskontor på Lillehammer. Bli bedre kjent med Entur her!

Kaffepause i arbeidshverdagen

Andre IT-bedrifter

I Lillehammer-regionen har vi mange små IT-bedrifter, globale selskaper med lokale kontorer og en rekke større aktører med avdelinger som jobber med programvareutvikling og annen IT-relatert virksomhet. Mange av disse er ute etter ny kompetanse. Ta en titt!