Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Vi løfter frem det som gjør regionen vår unik

Gjennom “Den lille forskjellen” skal vi fortelle historiene om menneskene, stedene, arrangementene og bedriftene som gjør vår region til et ekstra bra sted å bo, leve og arbeide. Vi håper du vil bidra med det som er den lille forskjellen for deg!

På småbruket i Gausdal

Hanne Maren fant drømmelivet i Lillehammer-regionen

Hanne Maren og samboeren ville leve tettere på naturen og de kvalitetene de brukte fritida på å oppsøke. Samtidig ville de ikke gi opp mulighetene for en karriere. Å flytte til Lillehammer-regionen skulle vise seg å være løsningen!

Ragnhild er designer hos Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk

Tradisjon og innovasjon i skjønn forening

Du er den lille forskjellen, Ragnhild!

Ragnhild Nordhagen er én av dem som ivaretar både tradisjon og innovasjon, og som med det utgjør den lille forskjellen for Gudbrandsdalens Uldvarefabrik.

Kakao er den lille forskjellen

Betraktninger fra en innflytter

Når livskvalitet teller ble Lillehammer et naturlig valg. Byen og regionen har så mye å by på. Men i tillegg oppdaget jeg så mange andre små detaljer i hverdagen som for meg utgjør “den lille forskjellen…”

Vekstbedriften Ment med ministerbesøk

En region for utvikling og vekst

Stort sett alle små og store steder i Norge ønsker å tilrettelegge for at bedrifter skal vokse og utvikle seg. Lillehammer-regionen er ikke nødvendigvis så mye bedre enn alle andre, men vi har noen lovnader som gjør oss sikre på at vi kan hjelpe deg på veien. Og som vi mener vil utgjøre den lille forskjellen for deg.

Yoga på Nevelfjell

Regionen for ambisiøse livsnytere!

Har du ambisjoner for jobb og karriere og kanskje også en ambisiøs partner? Selv om du ønsker å utvikle deg i jobbsammenheng, savner du kanskje å ha rom for å dyrke fritidsinteresser, kulturopplevelser, og nærhet til natur og stillhet i hverdagen? Ønsker du rett og slett å nyte flere sider av livet, uten å gå på akkord med jobbambisjonene dine? 

Mari og hvitveis

Det gode familielivet

Du putter minstemor i sykkelvogna og sykler til barnehagen. Fem minutter etterpå henger du jakka over knaggen på kontoret. 

Hub LHMR er et co-working space midt i Lillehammer sentrum

Samarbeid og fellesskap

Lillehammer-regionen er liten nok til at du raskt får oversikt over hvem som kan hjelpe deg opp og fram. Samtidig stor nok til at du finner mange interessante miljøer, som du kan være en del av eller som kan hjelpe deg.