Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Regionen for ambisiøse livsnytere

Ønsker du en jobb der du får utviklet deg, kombinert med en fritid der det er kort vei til opplevelsene som gir påfyll? I Lillehammer-regionen kan du faktisk få i pose og sekk.

yoga på nevelfjell

Vi løfter frem det som gjør regionen vår unik

DEN LILLE FORSKJELLEN

Gjennom “Den lille forskjellen” skal vi fortelle historiene om menneskene, stedene, arrangementene og bedriftene som gjør vår region til et ekstra bra sted å bo, leve og arbeide. Vi håper du vil bidra med det som er den lille forskjellen for deg!

Ragnhild er designer hos Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk

Tradisjon og innovasjon i skjønn forening

DEN LILLE FORSKJELLEN

Ragnhild Nordhagen er én av dem som ivaretar både tradisjon og innovasjon, og som med det utgjør den lille forskjellen for Gudbrandsdalens Uldvarefabrik.

Hanne Maren på småbruket

Fant drømmelivet i Lillehammer-regionen

Hanne Maren og samboeren ville leve tettere på kvalitetene de brukte fritiden på å oppsøke, uten å gi opp mulighetene for en karriere. Å flytte til Lillehammer-regionen skulle vise seg å være løsningen!

gudbrandsdalen-uldvarefabrik-mottar-mangfoldsprisen

To Lillehammer-virksomheter har mottatt Mangfoldsprisen

Scandic Victoria Lillehammer og Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS har fått statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet.

Vekstbedriften Ment med ministerbesøk

En region for utvikling og vekst

Stort sett alle små og store steder i Norge ønsker å tilrettelegge for at bedrifter skal vokse og utvikle seg. Lillehammer-regionen er ikke nødvendigvis bedre enn andre, men vi har noen lovnader som gjør oss sikre på at vi kan hjelpe deg på veien. Og som vi mener vil utgjøre den lille forskjellen for deg.

Mari og hvitveis

Det gode familielivet

Du putter minstemor i sykkelvogna og sykler til barnehagen. Fem minutter etterpå henger du jakka over knaggen på kontoret. 

Hub LHMR er et co-working space midt i Lillehammer sentrum

Samarbeid og fellesskap

Lillehammer-regionen er liten nok til at du raskt får oversikt over hvem som kan hjelpe deg opp og fram. Samtidig stor nok til at du finner mange interessante miljøer, som du kan være en del av eller som kan hjelpe deg.