Fika kaffe- og smoothiebar serverer fargerike lunsjretter, rawfood, kaker og bakst.

mat fra Lillehammer Bakeri

Lillehammer Bakeri er et håndverksbakeri med bakervarer, kaker, kaffe, frokost og lunsjmat, samt lokalmatprodukter til salgs. 

Det Lille Pannekakehuset har spesialisert seg på nederlandske “Poffertjes” – små og tykke pannekaker med deilig tilbehør.

Bilde av kake

Parkkafeen ligger i vakre og prisvinnende Søndre Park på Lillehammer og har åpent i sommersesongen, vanligvis fra slutten av april.

Strada er en familiedrevet klesbutikk og espressobar i Storgata på Lillehammer. Nyt hjemmebakst og Stuttreist is sammen med en god kopp kaffe!

Bilde av kaffe

Brygg serverer kvalitetskaffe i hyggelige omgivelser.

 

No9 kafé og butikk finner du ved Stortorget i Lillehammer sentrum. Her kan du nyte gode lunsjretter, kaker, ferske scones og kaffe.

 

Salat på kafeen Ateliers Søster på Lillehammer

Ateliers søster serverer frokost- og lunsjretter som salater, smørbrød og pai, samt spennende hjemmebakte kaker og kaffe.

Kunstkafeen på Lillehammer Kunstmusem er et møtested for både turister og lokale. Her serveres et rikt utvalg bakevarer og lunsjretter i særegne arkitektoniske omgivelser.

 

Lønsj serverer bowls, wraps, italiensk pizza og cupcakes. Lønsj finner du i Kuben i Kirkegata i Lillehammer sentrum.

Tid kafé er et hjemmekoselig samlingssted i Follebu i Gausdal. Kafeen samarbeider med NAV og Gausdal kommune om å få flere ungdom og unge voksne ut i jobb igjen.

 

Peisestova på Pellestova Hotell Hafjell er en bar og lounge med romslige sofaer og nydelig fjellutsikt. Nyt kaffe og bakverk, eller vin og drinker. Pellestova serverer også steinovnspizza i Pellekroa og middagsretter i restauranten.

 

Se nettsidene til Lillehammer sentrum for flere spisesteder i Lillehammer.

Se nettsidene til Visit Lillehammer for mat- og drikkeopplevelser i hele Gudbrandsdalen.