Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ikon

Bo og leve

Drømmer du om å flytte ut av storbyen? Vil du finne en god balanse mellom jobb, fritid og familieliv? Da anbefaler vi deg å flytte til Lillehammer-regionen.

La deg inspirere i artiklene under!

Cupcakes fra Lønsj - en kafe i Lillehammer sentrum

Kafeer i Lillehammer-regionen

Som innbygger i Lillehammer-regionen har du mange muligheter for gode smaksopplevelser rett i nærheten. Her er noen av stedene du kan besøke for en god kopp kaffe, fargerike lunsjretter eller deilig hjemmebakst.

Familie på tur

Fritidsaktiviteter i Lillehammer-regionen

Ingen annen region kan skilte med like mange kilometer med det ypperste av langrennsspor. Regionen er også stappfull av opplevelser om sommeren, og kan utforskes i kajakk, til fots, på sykkel eller på hesteryggen. Finn ut mer om hva du kan oppleve her!

Camilla låner ski hos BUA

Hos BUA kan du låne sportsutstyr gratis

Visste du at du finner BUA i alle tre kommuner i Lillehammer-regionen: Øyer, Gausdal og Lillehammer? BUA gjør det enklere for barn og unge å prøve flere og mer varierte aktiviteter, uten å øke forbruket.

utsikt over lillehammerregionen

God balanse mellom jobb og fritid

Ønsker du en jobb der du får utviklet deg, kombinert med en fritid der det er kort vei til opplevelsene som gir påfyll? I Lillehammer-regionen kan du faktisk få i pose og sekk.

Lillehammer_panoramae

Bli kjent med nabolagene!

Har du lyst til å flytte til Lillehammer-regionen, og lurer på hvor du vil trives best? Les mer om nabolagene i Øyer, Gausdal og Lillehammer. 

Mari og hvitveis

Det gode familielivet

Du putter minstemor i sykkelvogna og sykler til barnehagen. Fem minutter etterpå henger du jakka over knaggen på kontoret. 

Silje Nergaard i Lillehammer kirke. Foto: Dølajazz/Samuel Andersen

Opplev kulturbyen Lillehammer

De mange arrangementene – store og små – gjør Lillehammer-regionen spennende å bo i og å komme til. Her er noe av det du kan oppleve i regionen.