Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ikon

Bo og leve

Drømmer du om å flytte ut av storbyen? Vil du finne en god balanse mellom jobb, fritid og familieliv? Da anbefaler vi deg å flytte til Lillehammer-regionen.

La deg inspirere i artiklene under!

Hanne Maren utenfor huset sitt i Gausdal

Møt noen som bor her

Ta del i hverdagen til innbyggere i Lillehammer-regionen! Her får du vite litt om hvordan det er å bo her.

Hopper i snøen

Ny i Lillehammer-regionen?

Velkommen til Lillehammer-regionen! Så hyggelig at du har valgt å bosette deg her! Her har vi samlet relevant informasjon og nyttige lenker for deg som er ny i regionen.

Familie på tur

Fritidsaktiviteter

Ingen annen region kan skilte med like mange kilometer med det ypperste av langrennsspor. Regionen er også stappfull av opplevelser om sommeren. Finn ut mer om hva du kan oppleve på fritiden her!

Lillehammer kirke

Bli kjent med nabolagene!

Har du lyst til å flytte til Øyer, Gausdal eller Lillehammer, og lurer på hvor du vil trives best? Bli kjent med nabolagene!

Stuttreist is og kaffe hos Strada på Lillehammer

Kafeer i Lillehammer-regionen

Som innbygger i Lillehammer-regionen har du mange muligheter for gode smaksopplevelser rett i nærheten. Her er noen av stedene du kan besøke for en god kopp kaffe, fargerike lunsjretter eller deilig hjemmebakst.

Silje Nergaard i Lillehammer kirke. Foto: Dølajazz/Samuel Andersen

Opplev kulturbyen Lillehammer

De mange arrangementene – store og små – gjør Lillehammer-regionen spennende å bo i og å komme til. Her er noe av det du kan oppleve i regionen.

Publikum koser seg i sola på Skeikampenfestivalen

Arrangementskalendere

I Lillehammer-regionen er det masse å oppleve – hele året gjennom! Vi ønsker å gjøre det lettere for deg å finne informasjon om alt det spennende som skjer. Her har vi samlet linker til ulike aktivitetskalendere.

Camilla låner ski hos BUA

Hos BUA kan du låne sportsutstyr gratis

Visste du at du finner BUA i alle tre kommuner i Lillehammer-regionen: Øyer, Gausdal og Lillehammer? BUA gjør det enklere for både barn og unge å prøve flere og mer varierte aktiviteter, uten å øke forbruket.

Omtrekking av lenestol

Ombruk og reparasjon

Vil du leie, reparere, kjøpe brukt, gi bort eller selge ting i Lillehammer, Øyer og Gausdal? Her får du oversikt over lokale aktører du kan kontakte.