Tenk deg at du starter dagen med en kort sykkeltur til kontoret i Lillehammer sentrum. I Hub LHMR møtes du av smilende mennesker som sier hei og lurer på hvordan det går. Gjennom dagen blir du inspirert av menneskene rundt deg, som driver med så mye spennende, og gjerne vil snakke om det rundt kaffemaskinen. Mennesker som har kompetanse du selv ikke har og gladelig deler av denne. 

Hub LHMR er ikke det eneste stedet du kan leie plass dersom du jobber remote eller driver i det små i Lillehammer-regionen. Sjekk også ut:

  • Fabrikken, som er et av Norges lengstlevende co-working-lokaler, særlig rettet mot kreative yrker. Som medlem i både Hub LHMR og Fabrikken, har du gratis tilgang til arbeidsplasser i hele landet gjennom Coworking Norge.
  • Destilleriet tilbyr cellekontorer i Bryggerikvartalet, rett ovenfor den populære gågata i Lillehammer sentrum.
  • Telegrafen ligger sentralt i Lillehammer sentrum, rett ved togstasjonen/skysstasjonen.
  • Knutepunkt Langsua ligger i Gausdal, på kommunehuset på Segalstad bru og tilbyr dags-, ukes- og månedsleie.
Jobber på PC

Å være del av et slikt fellesskap fører med seg mye bra:

– Fordelen med å sitte i Hub LHMR for min del er at jeg møter andre gründere som jeg kan utveksle erfaringer med. Her har jeg også tilgang på møterom og videoutstyr, som er nyttig når jeg har møter med kollegaer i Oslo, samt leverandører og kunder i inn- og utland. Det er fint å kunne variere det å sitte i åpent landskap med stillerom når man trenger å finne fokus. I tillegg er plasseringen optimal. Her sitter man midt i byen, med gågata som nærmeste nabo, forteller Pål Fossum, som driver nettbutikkene Oslo Tool Company og Nezdal.

– Her har vi tilgang på mange ressurser og det er et godt nettverk her med mye bra folk. Man blir kjent med så mange artige mennesker som driver med mye forskjellig. Vi er også flinke til å bruke hverandre og går først til de andre på huben for å innhente tjenester før vi ser etter hjelp eksternt, forteller Caroline Bræin Klette hos design- og rådgivningsbyrået Krible Design, som også leier plass i Hub LHMR.