Mangfold og livskvalitet

Her i Lillehammer-regionen får du det beste fra flere “verdener”. Alt i en region sentralt beliggende på Østlandet, med gode kommunikasjonsforbindelser både nasjonalt og internasjonalt.

Lillehammer har sjarmerende småbyliv, Norges koseligste og livligste gågate med et utvalg av butikker, kafeer, uteliv og servicetilbud som langt overskrider det man kan forvente av byer på Lillehammers størrelse. Korte avstander gjør at man kan nyttiggjøre seg av de urbane tilbudene også om man ønsker bo landlig og med god plass i nabokommunene Øyer og Gausdal. 

Nærheten til fantastiske turområder i skog og fjell, langs elver og vann, er helt unik uansett hvor man bosetter seg. Mulighetene for å drive organisert og uorganisert aktivitet er svært gode enten man er opptatt av idrett eller kultur, er ung eller gammel.

Attraktive boligområder og gode tjenester

Regionen har et bredt utvalg av ulike boligtyper i etablerte områder og det arbeides aktivt med å tilrettelegge for nye og attraktive boliger. Skolene og barnehagene er gode og har fine omgivelser, og uansett hvor i regionen man bosetter seg er avstandene til disse relativt små. På videregående nivå er utvalget av studieretninger bredt og regionens hølgskole har tidligere blitt kåret til landets mest attraktive høgskole. Som innbygger i Lillehammer-regionen er således rammevilkårene for et godt liv de aller beste for både små og store. Velkommen!

Vil du vite mer?

Er det noe du lurer på rundt det å bo og jobbe i Lillehammer-regionen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Her finner du vår kontaktinformasjon. Du kan også bli bedre kjent med Lillehammer-regionen ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her eller nederst på siden. Ikke glem å følge oss på Instagram, Facebook og LinkedIn for hyppige oppdateringer rundt livet i landets beste bo- og arbeidsregion!

Hanne Maren fant drømmelivet i Lillehammer-regionen

I denne filmen får du et innblikk i hverdagen til Hanne Maren og samboeren som flyttet til Gausdal fra en storby i Nederland.