Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Næringsliv

I Lillehammer-regionen har vi en stor bredde av offentlig virksomheter, med høgskole, sykehus, kommunene og Cyberforsvaret som store kompetansearbeidsplasser. Vi har også et mangfoldig privat næringsliv i vekst. Bransjer som handel, reiseliv, IKT, bygg og anlegg, og landbruk står sterkt.

Last ned strategisk næringsplan for Lillehammer-regionen her.

Fra Sikkerhetsfestivalen 2019

Cybersikkerhets-Norge samlet på Lillehammer

I slutten av august og begynnelsen av september samlet cybersikkerhets-Norge seg på Lillehammer. Først under Sikkerhetsfestivalen fra 29.-31. august, og derfra rett videre til Totalforsvarets Cybersikkerhetskonferanse fra 31. august til 1. september.

Mitt utdanningsvalg samlet 9.klassinger fra Lillehammer-regionen

Stor mangel på arbeidskraft i mange bransjer

Mange bransjer opplever at det er vanskelig å få tak i kvalifisert arbeidskraft på kort sikt, og på lang sikt ser situasjonen enda verre ut. Dette løser seg ikke selv, og derfor må alle gode krefter jobbe sammen for å sørge for at de unge tar utdanning næringslivet trenger, og at vi tiltrekker oss arbeidskraft til regionen. 

Presentasjon Eirik

Næringsarealdatabase for Lillehammer-regionen

Næringsarealdatabasen for Lillehammer-regionen er en digital oversikt over tilgjengelige næringsarealer i regionen. Oversikten har til hensikt å bringe tilbydere og leietakere/kjøpere sammen for å styrke regionens næringsutvikling. 

 

Hvitveis og bygg kvadratisk AKR

Bærekraft er konkurransekraft

En bærekraftig forretningsmodell bidrar positivt til sosiale forhold, miljø og klima, samtidig som den skaper økonomisk lønnsomhet. Gudbrandsdalens viktigste møteplass for bærekraftig utvikling arrangeres for andre gang 9. juni 2022.