På veg til møterommet brygger du deg en kopp kaffe, mens du titter ut vinduet på landets mest sjarmerende gågate. Der er det liv og røre, selv om det er en helt vanlig mandag. Etter en hektisk, men god formiddagsøkt, stikker du og en kollega ut og tar lunsjen på én av de mange koselige kafeene som ligger rett rundt hjørnet fra kontoret.

Straks jobbdagen er over griper du sykkelen og tråkker i vei for å hente vesla, og så bærer det hjemover til middag med gjengen din. Etterpå følger mamma åtteåringen til en av de mange fritidsaktivitetene man kan delta på i regionen, mens du og lillemor rusler en tur til Mosodden for å dyppe tærne og kaste småstein. Femåringens lyse og glade barnestemme ler og roper: «Bli med da, pappa!». Og når sola går ned over Vingromsåsen rusler dere hjem for å spise kveldsmat med en liten hånd i din store.

Når ungene sover søtt, tar du deg kanskje en tur til sentrum med en kompis for en pubtur, et kinobesøk eller kanskje en konsert. For selv om jobben krever mye av deg, har du tid til både familien og deg selv. Tid til å benytte deg av det Lillehammer-regionen byr på. For her er du tett på alt som gjør livet til det du vil det skal være. Tett på alle de små forskjellene, som til sammen utgjør den store forskjellen.