– Jeg elsker vinter og snø! Her får du stabile vintre, gode skiforhold og har umiddelbar nærhet til verdens beste løypenett, samt mange alpinanlegg, forteller Kenneth.

Hans kone, Live, jobber som innkjøper i Forsvaret, mens han selv tilbringer dagene blant troll og eventyrfigurer som markedssjef i Hunderfossen Familiepark. Kenneth er fra Bjørnafjorden på Vestlandet og Live fra Vinstra. De har bodd på Søre Ål i Lillehammer siden 2010.

Familie på tur
Vinter i Lillehammer
Kamerater treffes utendørs

Å bo i Lillehammer-regionen passer familien på fem midt i blinken.

– Her er det masse å finne på! Naturopplevelser, aktiviteter, kulturliv og byliv. Jeg løper mye, spiller frisbeegolf, sykler med Lillehammer Cykleklubb og spiller curling i bedriftsligaen i regi av Lillehammer Curlingklubb. På vinteren spiller jeg ishockey og går mye på ski. For barna er det en hel del fritidsaktiviteter å velge blant innen kultur, idrett og musikk, og vi står mye på alpint sammen i Hafjell og Kvitfjell på vinteren, forteller Kenneth.

Ta en titt på filmen under for et innblikk i hverdagen til Kenneth og familien!

Les mer om fritidsaktiviteter i Lillehammer-regionen her.

Vurderer du også å bo i Lillehammer-regionen? Her kan du lese hvorfor vi våger å påstå at Lillehammer-regionen er Norges beste region å bo og leve i.