Jobb i Lillehammer-regionen

I Lillehammer-regionen har vi en stor bredde av offentlige virksomheter, med høyskole, sykehus, kommunene og Cyberforsvaret som store kompetansearbeidsplasser. Vi har også et mangfoldig privat næringsliv i vekst. Bransjer som handel, reiseliv, bygg og anlegg, IKT og landbruk står sterkt. Det er kort avstand mellom våre tre kommuner. Dermed kan du fint bo i én kommune og jobbe i en annen. 

Se også:

Stort IT-miljø

Vi har et stort IT-miljø med flere spennende bedrifter, som stadig trenger nye, smarte hoder. Her kan du bli bedre kjent med noen av IT-selskapene du kan jobbe hos i Lillehammer-regionen

 

Lei plass i et kontorfellesskap

I Lillehammer-regionen finnes flere kontorfellesskap du kan bli en del av:

Hub LHMR er et kontorfellesskap og entreprenørskapssenter midt i Lillehammer sentrum. Her blir du en del av et hyggelig sosialt miljø med flere eventer, samlinger og aktiviteter gjennom året. Du får tilgang til næringsutviklingsressurser fra Lillehammer-regionen Vekst og Skåppå. En dag i måneden er hubens samarbeidspartnere tilgjengelige i kontorfellesskapet for gratis rådgivning innen jus, regnskap, revisjon, finansiering og innovasjon. 

Fabrikken er et av Norges lengstlevende co-working-lokaler. Dette er en kreativ hub med 30 lokaler av ulik størrelse, fra 9 til 100 kvm, egnet for kontor, atelier, verksted og butikker.

Som medlem i både Hub LHMR og Fabrikken, har du gratis tilgang til arbeidsplasser i hele landet gjennom Coworking Norge.

Du finner også Destilleriet og Telegrafen i Lillehammer sentrum.

I Gausdal tilbyr Knutepunkt Langsua dags-, ukes- og månedsleie sentralt beliggende på kommunehuset på Segalstad bru.

Jobber på PC

Starte egen bedrift?

Går du med planer om å starte egen bedrift? Vi i Lillehammer-regionen Vekst hjelper deg i gang. Les mer her og ta kontakt med oss!

Ledige næringsarealer i Lillehammer-regionen

På utkikk etter næringslokaler i Lillehammer, Øyer eller Gausdal for etablering av en ny bedrift eller avdeling? Se vår næringsarealdatabase og ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan bistå deg.

"Young Professionals" i Lillehammer og Gudbrandsdalen

Bli med i Young Professionals – et nettverk for den unge kompetansen i Lillehammer og Gudbrandsdalen! Nettverket er for kvinner og menn i alderen 20-40 år, som har ambisjoner på egne vegne, ønsker å løfte frem andre, samt bidra positivt til utvikling av lokalsamfunnet. Nettverket har en egen facebookgruppe hvor det blant annet deles ledige stillinger og tips til arrangementer og kompetanseheving.