Lillehammer-regionen Vekst er regionens førstelinjetjeneste og bistår etablerere i tidlig fase. Er det noe vi ikke kan så hjelper vi deg i å komme i kontakt med andre som kan hjelpe deg videre. Registrer deg under, så kontakter vi deg for å sette opp et møte. Tips til deg som vil starte egen bedrift

  • Visste du at domenenavn er noen av det første du bør sjekke før oppstart? Ta en titt på navnesok.no og forsikre deg om at navnet du ønsker å bruke er ledig. Her kan du sjekke domenenavn, bedriftsnavn og varemerke på ett og samme sted.
  • Tenker du å starte enkeltpersonforetak? På Altinn sine hjemmesider finner du en helt ny oppstartsveileder som kan gjøre deg bevisst på hva du trenger å finne mer informasjon om før du går i gang.
  • Kjøpe domenenavn? På norid.no får du oversikt over domeneforhandlere i Norge.
  • Ta også en titt på denne e-guiden fra Altinn – laget for å hjelpe deg i valget av organisasjonsform, og dersom du skal etablere bedrift i serverings- eller renholdsbransjen.

Den lille dytten - Inspirasjonskvelder

Den lille dytten er en inspirerende møteplass for deg som tenker på å starte egen bedrift. Arrangementet er et samarbeid mellom Lillehammer-regionen Vekst, Hub LHMR, Fabrikken, Start LHMR, Ungt Entreprenørskap, Høgskolen i Innlandet og Skåppå. Her kan du få hjelp til å utvikle din forretningsidé. Les mer om Den lille dytten her og les hvordan to tidligere deltakere opplevde arrangementet her.

Åpent hus - Hub LHMR

Hver måned arrangerer vi Åpent hus på Hub LHMR. Lurer du på noe innen jus, regnskap, revisjon, innovasjon eller finansiering i forbindelse med oppstart eller drift av egen virksomhet? Kontorfellesskapet Hub LHMR inviterer til partnerdag en dag i måneden, der hubens samarbeidspartnere er til stede for å gi deg gode råd til utfordringer du står i. Da kan du få hjelp fra Advokatfirmaet Thallaug, Skåppå, Kantall, Innovasjon Norge Innlandet, BDO og DNB. Følg med i vårt Facebook-event.