Lillehammer Institute of Music Production and Industries – LIMPI – er utviklet av profesjonelle aktører fra musikkindustrien. Hit kommer folk langveisfra for å studere musikk med store nasjonale og internasjonale artister, låtskriverer og produsenter som veiledere, deriblant Espen Lind, Dagny, Julie Bergan, Tor Erik Hermansen, Kiesza og Ina Wroldsen.

Målet med Limpi var å skape noe vi selv ønsket eksisterte da vi startet våre karrierer, forteller gründerne Magnus Beite og Amund Bjørklund på LIMPIs nettsider.

student ved Limpi Lillehammer
Limpi Lillehammer

Blant 1500 årlige søkere tas 48 talenter opp til studieløpet; 16 artister, 16 låtskrivere og 16 produsenter. Studentene jobber med å lage musikk hver eneste dag, med veiledning fra profesjonelle som lever i nettopp den kreative tilværelsen musikktalentene ønsker seg.

Slik er det på LIMPI

– Alle er her for å lage musikk. Vi er i en boble – en fin boble å være i, forteller Ainae, en av studentene.

Se filmen under og bli med innsiden av det kreative musikkmiljøet på LIMPI! 

Følg LIMPI på Instagram her for spennende oppdateringer.

Hvorfor Lillehammer?

Argumentene for å legge skolen til studentbyen Lillehammer, som med Høgskolen i Innlandet og Den norske filmskolen huser rundt 6000 studenter, var flere:

– Lillehammer har vist seg å være et sted hvor det er mulig å få til store ting, men også hvor det er arbeidsro og inspirasjon, mener daglig leder Magnus Beite og viser til hvordan kunstnere og forfattere har funnet skaperglede i byen.

På skolens nettsider blir nærheten til Oslo og Gardermoen trukket frem som en stor fordel, sammen med den vakre naturen og det spennende kulturlivet som er unikt for byer på Lillehammers størrelse.

student ved Limpi Lillehammer
Jobber med musikk på Limpi Lillehammer

Bli med på LIMPI-showcase!

En gang i måneden viser LIMPI-studentene frem sine beste produksjoner og du kan høre på – helt gratis! Her er det høyt nivå og gode muligheter for å oppdage musikken som snart kommer til å trende. Følg LIMPI på Facebook, så holder du deg orientert om de neste arrangementene.