Julemarkeder

Se oversikt over julemarkeder i Lillehammer-regionen hos Visit Lillehammer her.

Julekonserter

I desember inntar artister som Didrik Solli-Tangen, Adam Douglas, Nordic Tenors, Helene Bøksle og Eva Weel Skram scenen i Maihaugsalen. Ta en titt på programmet her. Også Kulturhuset Banken byr på flere gode konsertopplevelser, deriblant rolige pianotoner fra Bugge Wesseltoft. Se programmet her

Kirkene har flere julearrangementer, deriblant Bachs juleoratorium i Lillehammer kirke. Et annet populært arrangement er julekonsert med Sing Song Singers og Vingar Vocale, som i år arrangeres i Nordre Ål kirke 13. desember. Se Facebook-event her. Gausdal skolekorps inviterer til julekonsert i Follebu kirke 5. desember.

Ta også en titt på Kulturnett Innlandet – arrangementskalenderen på Innlandet Fylkeskommunes nettsider, og Visit Lillehammer sin oversikt over julekonserter og juleforestillinger. 

Den magiske juletreskogen i Lillehammer sentrum

Hvert år lages en magisk juletreskog på Sigrid Undsets plass i Lillehammer sentrum. Denne er verdt et besøk eller flere! 

Julegrantenning i Øyer og Tretten

Julegrana på Hafjelltorget tennes av ordføreren lørdag 2. desember. I forkant arrangeres det juleverksted på biblioteket. Det blir underholdning fra Øyer kulturskole og servering av gløgg og pepperkaker. Maks julehygge, med andre ord! Les mer i dette Facebook-arrangementet.

Som nevnt tidligere arrangeres det kombinert julemarked og julegrantenning på Tretten 2. desember med fakkeltog, underholdning, tale fra ordføreren og servering av gratis grøt og saft. Les mer på kommunens nettsider.

Jul på Barnas Gård

Ta med familien på en koselig juleopplevelse på Barnas Gård! Her kan barna møte fjøsnissen, klappe og mate dyra, kjøre terrengbiler eller prøve klatreløypen. I nisselåven arrangeres juleverksted og det serveres nissegrøt og varm kakao. Julegården er åpen 2.-3., 9.-10. og 29.-30. desember.

Mer om livet i Lillehammer-regionen

Vil du vite mer om hvordan det er å bo og leve her? Ta en titt på disse artiklene og ikke glem å følge oss på Instagram.