Få veiledning fra våre næringsrådgivere

Lillehammer-regionen Vekst er førstelinje for gründere i Lillehammer-regionen (Øyer, Gausdal og Lillehammer). Vi jobber med å utvikle regionens næringsliv og en av våre ambisjoner er å gjøre oppstarten enklere for deg som skal etablere egen bedrift, samt hjelpe etablerte bedrifter på veien videre.

Ønsker du veiledning fra en av våre næringsrådgivere? Registrer deg her, så tar vi kontakt med deg. Informasjonen du oppgir hjelper oss å forberede en videre oppfølging. Ved spørsmål, ta kontakt med Henning Holmbakken på telefon 917 07 016 eller e-post: hh@vekst.lillehammer.no.

Bli med på etablererkurs

Hvert år arrangerer Skåppå kurs for deg som har en idé og vil drive egen bedrift. På kurset jobber du grundig med ideen din og lærer mer om hva som skal til for å lykkes med den. Etter endt kurs skal du sitte igjen med en ferdig forretningsplan.

Kursdatoer og steder finner du her (oppdateres når nye kursdatoer er satt). Ved spørsmål, ta kontakt med kursansvarlig Stein Pedersen i Skåppå på telefon 924 44 831 eller e-post: stein@skappa.no.

Oppstartstips

Her er noen generelle tips til deg som ønsker å starte for deg selv.

  • Visste du at domenenavn er noen av det første du bør sjekke før oppstart? Ta en titt på navnesok.no og forsikre deg om at navnet du ønsker å bruke er ledig. Her kan du sjekke domenenavn, bedriftsnavn og varemerke på ett og samme sted.
  • Tenker du å starte enkeltpersonforetak? På Altinn sine hjemmesider finner du en helt ny oppstartsveileder som kan gjøre deg bevisst på hva du trenger å finne mer informasjon om før du går i gang.
  • Kjøpe domenenavn? På norid.no får du oversikt over domeneforhandlere i Norge.
  • Ta også en titt på denne e-guiden fra Altinn – laget for å hjelpe deg i valget av organisasjonsform, og dersom du skal etablere bedrift i serverings- eller renholdsbransjen.