Møte i Hub\'en

Fleksible kontormuligheter

Tenk deg at du starter dagen med en kort sykkeltur til kontoret i Lillehammer sentrum. I Hub LHMR møtes du av smilende mennesker som sier hei og lurer på hvordan det går. Gjennom dagen blir du inspirert av menneskene rundt deg. Som driver med så mye spennende, og gjerne vil snakke om det rundt kaffemaskinen. Og som har kompetanse du selv ikke har, og gladelig deler av denne. 

Hub LHMR er ikke det eneste lokalet med fleksible løsninger for deg som driver i det små i Lillehammer-regionen. Fabrikken er et av Norges lengstlevende co-working-lokaler, særlig rettet mot kreative yrker. I tillegg finner du både Destilleriet og Telegrafen i Lillehammer sentrum. For mange er disse stedene den lille forskjellen.

kaffepause i Huben2

De gode hjelperne

Enten du driver egen virksomhet eller er en del av noe større, er de gode hjelperne der for deg i Lillehammer-regionen. Vi vil at du og din bedrift skal lykkes. Start gjerne med en prat med oss i Lillehammer-regionen Vekst. Vi kan vise vei videre, for eksempel til Skåppå Kunnskapspark, som i sin inkubator jobber med bedrifter som vil noe - enten det er nystartede bedrifter eller utviklingsaktivitet i eksisterende bedrifter. 

Kanskje trenger du samarbeidspartnere? Eller en markedsplan? Eller forskningspartnere? De gode hjelperne i Lillehammer-regionen har kompetansen til å bistå.

Fellesskap

For små bedrifter kan fellesskapsfølelsen handle om et sted å høre til, slik som i Fabrikken eller Destilleriet. Større bedrifter ønsker seg arenaer der de kan treffe andre bedrifter og finne samarbeidspartnere og kunder. Både i Gausdal, Øyer og Lillehammer er det næringsforeninger som skaper attraktive møteplasser for sine medlemmer. Regionen har også Visit Lillehammer, som er et medlemsdrevet destinasjonsselskap for reiselivet og Lillehammer sentrum drift, som jobber for og med bedrifter i Lillehammer sentrum.

Om din bedrift blir et del av slikt fellesskap, vil du raskt få følelsen av at det utgjør den lille forskjellen.