Sikkerhetsfestivalen samlet 900 mennesker i 2019

Sikkerhetsfestivalen er tilbake i august

08. mai 2022

Etter to år med koronavlysning, er det i slutten av august igjen klart for Sikkerhetsfestivalen. Cybersikkerhets-Norge samler seg igjen på Lillehammer for å utveksle erfaringer, bli inspirert og knyttet ny kontakter.

 

Presentasjon Eirik

Finn tilgjengelige næringsarealer

Næringsarealdatabase for Lillehammer-regionen

02. mai 2022

Næringsarealdatabasen for Lillehammer-regionen er en digital oversikt over tilgjengelige næringsarealer i regionen. Oversikten har til hensikt å bringe tilbydere og leietakere/kjøpere sammen for å styrke regionens næringsutvikling. 

 

Kompetanse illustrasjon

600 000 kroner til kompetanseprosjekt

09. februar 2022

Lillehammer-regionen Vekst med samarbeidspartnere får EU-midler til viktig kompetanseprosjekt. I prosjektet skal vi jobbe med voksnes læring og kompetanse samt inkludering i arbeidslivet. 

Kopi av Kopi av Tidligere variant

Hytte-Norge inn i fremtiden

Fritidsboligkonferansen 2022

07. januar 2022

Årets fritidsboligkonferanse blir den viktigste møteplassen for alle i og rundt næringen! Vi har åpnet for påmelding inntil 150 deltakere. Meld deg på for å sikre deg en plass på årets konferanse!

korona

Kontakt oss

Koronainformasjon til næringslivet

26. januar 2021

Lillehammer-regionen Vekst ønsker å ha en løpende dialog med lokale bedrifter vedrørende koronapandemien og dens konsekvenser for næringslivet.

 
Bedriftsintern opplæring

Søknadsfrist 28. oktober, 2020!

Søk støtte til bedriftsintern opplæring

22. oktober 2020

Kompetanseutvikling er viktig for alle næringer. Innlandet fylkeskommune har lagt ut en tilskuddsordning for støtte til bedriftsintern opplæring med søknadsfrist 28. oktober. Formålet med ordningen er å styrke bedriftenes omstillings-, konkurranse- og overlevelsesevne gjennom å øke de ansattes kompetanse, og i tillegg sikre at flest mulig beholder jobben.

1

Kunden. Kvalitet. Klima

UTSATT: Fritidsboligkonferansen 2020

06. november 2020

UTSETTER KONFERANSEN: Som arrangører har vi jobbet intenst og omfattende drøftet hvordan vi løser situasjonen relatert til økningen i antall konstatert smittede i den senere tid. Konklusjonen er at vi nå forholder oss til at landet er i en såpass spesiell situasjon at vi velger å flytte arrangementet til over nyttår.

Blogg-banner (1)

Blogg

01. juni 2018

Vi blogger om relevante temaer knyttet til næringsutvikling i regionen. Stikk gjerne innom bloggen vår!

reiselivsgrunder

Hva er reiselivsgründerprogrammet?

Reiselivsgründer 2020

22. juni 2020

Reiselivsgründer er et program for deg som ønsker å utvikle ditt tilbud til reiselivet. Vi ser spesielt etter dere som ønsker å tilby opplevelser og/eller helhetlige pakker til besøkende i Gudbrandsdalen. Har du en konkret idé, er du allerede i gang med å utvikle noe, eller er du spesielt interessert i noe som kan bli til en opplevelse for turister? Da kan du få hjelp og en ekstra dytt i riktig retning gjennom vårt utviklingsprogram.