DE_TFF~1

Lillehammer-selskapet Filmbin gir deg "De tøffeste gutta"

Lillehammer-firmaet Filmbin er nå klar med sin andre spillefilm, "De tøffeste gutta". Filmen handler om Modulf som tror han redder de andre barna i skolegården fra å bli mobbet ved selv og la seg mobbe av to bøller. Den 4. september er det gallapremiere i Lillehammer-kino med stor festivitas på Stortorget i forkant. Den 6. september slippes filmen for et nasjonalt publikum. Filmen er basert på en bok av Arne Svingen.

Regionrådet har vært en av støttespillerne bak produksjonen av "De tøffeste gutta", som allerede har fått en god mottakelse på festivaler og som blant annet ble hedret med publikumsprisen på Barnefilmfestivalen i Kristiansand.

Filmbin har tidligere laget suksessen "Bestevenner" (2009) og en rekke kortfilmer. Filmbin holder til i Filmens hus på Stortorget på Lillehammer og har barn og unge som sin viktigste målgruppe. Produksjonsselskapet ble etablert i 2002 og består idag  av Trine Aadalen Lo (produsent), Christian Lo (regi/manus), Nicholas Sando (produsent) og Arild Tryggestad (klipp/manus).

Se trailer fra "De tøffeste gutta" her.