Fellesskap med andre?

For mange oppleves det å jobbe alene eller bare med en kollega eller to som ensomt. Ikke minst vil dette ofte være tilfelle dersom man er i en etablerings- eller utviklingsfase. For slike bedrifter vil samlokalisering med andre kunne oppleves som inspirerende. Større arbeidsmiljø, nettverk av relevante kontakter og samarbeidspartnere og tilgang til veiledningstjenester, er viktige stikkord i denne sammenheng. Lillehammer-regionen har flere tilbud for bedrifter som ønsker å inngå i et fellesskap med andre.

HUBstemning
God stemning i HubLHMR

Hub LHMR

Hub LHMR er et kontorfellesskap og entreprenørskapssenter midt i Lillehammer sentrum. Et medlemskap i Hub LHMR inkluderer bruk av fleksible kontorarbeidsplasser for ulike behov. Medlemmene sitter sammen med kommunale næringsutviklere i Lillehammer-regionen Vekst og en rekke aktiviteter for kompetanseheving og organisasjonsutvikling. I tillegg blir du en del av et hyggelig miljø! I Hub LHMR finner du både pendlere og andre som foretrekker et miljø fremfor hjemmekontor, gründere og vekstbedrifter. 

Her kan du se en liten film som gir et lite innblikk i livet i Hub'en.

Ta kontakt dersom du lurer på om Hub LHMR kan være noe for deg! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Skåppå
Medarbeiderene i Skåppå

Skåppå Kunnskapspark

I Hub'en finner du også Skåppå kunnskapspark. Skåppå bistår bedrifter som ønsker lønnsom vekst, utvikling og innovasjon, og er en langsiktig utviklingspartner. Skåppå har som mål å være den som kjenner bedriften best utenom bedriften selv. 

 

 

Fabrikken er et mekka for kreative næringer
Fabrikken

Fabrikken

Fabrikken er et næringssenter og en samlokalisering med kulturelle, kreative og opplevelsesnæringer som hovedmålgruppe. Men miljøet passer også for småbedrifter og frilansere innenfor andre næringer. Her tilbys både kontor, atelier og verksteder. I Fabrikken får leietakerne et større arbeidsmiljø, kompetanseutvikling og aktiviteter som skaper samarbeid og synergi mellom leietakerbedrifter. Fabrikken huser i dag 30 bedrifter innenfor bl.a. events, musikk, markedsføring, design, billedkunst, kunsthåndverk, webutvikling, IT og bedriftsrådgivning. Ta kontakt om du tenker at dette høres interessant ut for din bedrift.