Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Lillehammer-regionen Vekst. Lillehammer-regionen Vekst (org. no. 945 578 564) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: lillehammer.no og blogg.lillehammer.no.

Personopplysninger som behandles

Lillehammer-regionen Vekst samler ikke inn sensitive personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med å innhente informasjon er primært for informasjonsformål. Vi er ikke en virksomhet som selger varer eller tjenester, men er heller opptatt av å kunne gi deg god informasjon om eksempelvis flytting til Lillehammer-regionen, bedriftsetablering i regionen, gründerveiledning, arrangementer knyttet til næringsutvikling og tilflytting etc. Derfor er formålet med informasjonen som innhentes:

- For å kunne sende relevant informasjon
- For å kunne ta kontakt med deg dersom det eksempelvis en ledig stilling vi mener er relevant
-Utvikle, forbedre, vedlikeholde, levere og beskytte våre tjenester
-Kommunisere med deg i form av e-post. For eksempel for å svare på dine henvendelser til oss eller for å dele informasjon om våre arrangementer eller tjenester som vi tror du har interesse av
-Tilpasse markedsføring og informasjonsutveksling
-Dersom du ikke ønsker at vi skal bruke dine personopplysninger til markedsføring, kan du når som helst melde deg av disse tjenestene eller ta kontakt med oss slik at vi sletter deg.

Eksempler på informasjon som kan innhentes i forbindelse med tilflytting:
- Fornavn/etternavn
- Telefonnummer og e-postadresse
- Interesse for å flytte til Lillehammer-regionen
- Hva slags type jobb du er på jakt etter
- Hvor i regionen du øsnker å flytte til
- Hvilken informasjon du ønsker å motta fra oss
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Eksempler på informasjon som kan innhentes i forbindelse med næringsutvikling:

- Fornavn/etternavn
- Telefonnummer og e-postadresse
- Bedrift
- Om du representerer en etablert bedrift
- Om du vil søke næringsfond
- Om du er interessert i næringsareal 
- Hvilken informasjon du ønsker å motta fra oss
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Eksempler på informasjon som kan innhentes i forbindelse med Lillehammer Næringsforening, Øyer Næringsråd og Gausdal Næringsforum:

- Fornavn/etternavn
- Postadresse firma/ organisasjon
- Telefonnummer og e-postadresse (jobb)
- Bedrift
- Organisasjonsnummer
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Lillehammer-regionen Vekst samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Vi bruker kun informasjonen vi samler inn til å gi deg relevant informasjon.  

Eksempel på skjema:                                                        
- Kontaktskjema på webside
- Pop-up kontaktskjema på webside
- Ved påmelding til eventer, seminarer og konferanser
- Når du laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Hvilke nyhetsbrev du har åpnet, hva du har lest/ klikket på eller om du for eksempel har meldt deg på et arrangement i vår regi er informasjon vi lagrer. På bakgrunn av dette kan vi i noen tilfeller gjøre kvalitative analyser basert på datagrunnlaget for å eksempelvis kontakte deg angående en ledig stilling vi tror kan være relevant for deg. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjemaer lagres i vårt CRM- og marketing automation system som brukes til automatisert markedskommunikasjon. Systemet vi benytter heter Sharpspring.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring når du kontakter oss.
Sletterutiner: vi sletter etter oppfordring, men gjør selv en gjennomgang hvert 5 år hvor vi sletter inaktive kontakter. Hvis du ikke har hatt interaksjon med oss innen denne tidsperioden, sletter vi.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter. Leverandør at vår CRM system har ikke tilgang på våre data, og har skrevet under en egen databehandler avtale med oss som regulerer dette. Når det kommer til påmelding til jobb- og tilflytterarrangementet "Homesick" ber vi utover personvernserklæringen om en ytterligere godkjenning til at våre Homesick-partnere kan kontakte deg dersom de interessert i å snakke med deg om en relevant jobbmulighet. 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Ta da først kontakt med vårt personvernombud:

Christoph A. Køsling
Mob: 94820460
christoph.kosling@lillehammer.kommune.no

Kontaktinformasjon for retting/ sletting

Lillehammer-regionen Vekst
E-post: so@vekst.lillehammer.no


Cookies
Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser - i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt. Hvis du ikke ønsker å benytte deg av informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel.

Marketing automation system
Dette er et marketing automation system som sporer brukeres bevegelser. Ved å oppgi informasjon i de ulike kontaktskjemaene på nettsidene vil dette knyttes opp mot dine lokale cookies. Informasjonen blir lagret i følgende cookies:
__ss
__ss_tk

Google analytics
Et svært vanlig gratisverktøy fra Google som brukes for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Det gjør det mulig å se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics en script som lager 5 informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er:
__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.
__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.
__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.
__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.
__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.
_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.