Sander Tufte, avdelingsdirektør for Skattefunn

Informasjon fra Skattefunn

Under er nyhetsbrev fra Forskningsrådet om Skattefunn. Skattefunn er en økonomisk støtteordning som kan være aktuell for alle bedrifter som utvikler produkter, tjenester eller prosesser. Det er ingen grunn til å vente med å søke, men siste frist er 1.september. Ta kontakt med næringsansvarlige i din kommune eller ditt Innovasjon Norge Oppland om du ønsker mer informasjon.

 

 

 

Nyhetsbrev fra Forskningrådet om Skattefunn April 2013

 

 

 

 

 

 

SkatteFUNN-søknad nummer 30 000

Hver tredje time, døgnet rundt siden 2002, har en SkatteFUNN-søknad tikket inn til Forskningsrådet. Kristiansund-bedriften Posicom markerte en milepæl da de sendte inn sin søknad 21. april, som ble søknad nummer 30 000. Det høye søknadstallet vitner om initiativ og pågangsmot i næringslivet for forskning- og utviklingsprosjekter. Norske bedrifter har hittil nytt godt av skatteinsentiv for FoU-prosjekter for over 10 milliarder kroner. I 2012 kom det inn 1976 nye SkatteFUNN-søknader, som er en økning på 8 % fra året før. 1 654 nye prosjekter ble godkjent hvorav 557 bedrifter fikk SkatteFUNN-støtte for første gang. Ordningen er for alle bedrifter uansett størrelse, men ca. 80 % av de som søker, har færre enn 50 ansatte.

SkatteFUNN-skolen

SkatteFUNN-sekretariatet har i samarbeid med Innovasjon Norge (IN) og et antall næringsansvarlige i kommunene startet SkatteFUNN-skolen. Dette er et intensivt 1 dags kurs for bedrifts- og næringsrådgivere ansatt i kommuner, næringshager, bransjeorganisasjoner, SIVA-systemet og i IN. Tanken er å utdanne gode rådgivere og informatører om SkatteFUNN-ordningen over det ganske land. Ta kontakt med ditt lokale IN-kontor for å få vite mer om SkatteFUNN-skolen i din region.

Søk nå og skriv selv!

Vi oppfordrer deg og din bedrift til å søke om SkatteFUNN-støtte allerede nå, hvis du har prosjektet ditt klart. Jo før du søker jo raskere får du svar! Og søknaden klarer du fint å skrive selv. På www.skattefunn.no finner du informasjon om hvordan du søker SkatteFUNN, hva du må legge vekt på og en oversikt over hvem du kan ta kontakt med for å spørre om råd. Se også filmen: Slik søker du.

Velkommen som søker til SkatteFUNN!