Design uten navn (5)

4. juledag klokken 15.00

Homesick - hjem til jul

Endelig desember, snøen laver ned, og det nærmer seg jul. I år som i fjor gleder vi oss til å ønske utflytta Lillehamringer, Gausdøler, og Øyværinger med hjemlengsel velkommen hjem til jul med arrangementet «Homesick» 4. juledag.

Den 28. desember fra klokken 15.00 kan du som er hjemme på juleferie få en smakebit på jobbmulighetene i Lillehammer-regionen. Medarbeidere fra 25 av våre lokale bedrifter vil være tilstede for å bli bedre kjent med deg som vil hjemover. Det blir mat, drikke, jobbprat og underholdning.  Vel møtt til en uformell og hyggelig romjulskveld på Brenneriet 1847!

Dato: 4. juledag, 28. desember
Sted:1847 Brenneriet, Lillehammer
Tid: 15.00
Facebook: Følg arrangementet på Facebook her 
Påmelding: Meld deg på her
NB! Arrangementet er gratis

Om Homesick
Homesick er en uformell møteplass der du som utflytter med planer om å flytte tilbake kan treffe lokalt næringsliv å bli kjent med jobbmarkedet på hjemmebane. Enten du har hjemlengsel å tenker å flytte snart, eller om du tenker at det å flytte hjemover ligger et sted der fremme. I Lillehammer-regionen kan du leve så rolig og familievennlig, eller adrenalinfylt og opplevelsesrikt som du ønsker.  Regionen har mye fint å tilby, og du finner både spennende næringsliv og behagelig hverdagsliv her. Dette ønsker vi å belyse gjennom Homesick.

Bedrifter som deltar på Homesick 2017 

Homesick_Lillehammerregionen_2017.png

Flytte til Lillehammer-regionen?

Meld deg på nyhetsbrev her