Design uten navn (2)[1]

Flyttehjelpen - en enkel og positiv flytteopplevelse

Flytte til Lillehammer-regionen?

Lillehammer-regionen er en attraktiv region for tilflyttere. Vi mener regionen i særdeleshet er spennende for unge mennesker i etableringsfasen og for familier som setter pris på både urbane og landlige kvaliteter, gode oppvekstvilkår, et svært rikt kultur- og idrettstilbud og et næringsliv i spennende utvikling.

Her finner du informasjon om mye av det vi har å tilby. Har du spørsmål om regionen som du ikke finner svar på, vil vi gjerne at du kontakter oss. Vi skal etter beste evne forsøke hjelpe deg!

Vi ønsker at flytteprosessen og etableringen i regionen skal oppleves som så enkel og positiv som mulig. Alle innflyttere til regionen tilbys et "Velkommen-kort" med en rekke rabatter på opplevelsestilbud i regionen (fra oktober 2016). Vi ønsker at du som nyinnflyttet skal bli bedre kjent med regionens fritidsmuligheter og kulturopplevelser og tilbyr en rekke "Bli kjent rabatter" ved førstegangsbesøk!

Vi vil også tilby "Innflytterkafe" 2 ganger i året. Er du i flyttemodus eller har du nylig flyttet til regionen, oppforderer vi deg til å følge med her.  Vi tar også gjerne i mot innspill, dersom du har synspunkter på hva som skal til for å gjøre flyttebeslutningen enkel og flytteopplevelsen god.

Har du spørsmål eller synspunkter? Ta kontakt med:

Anne Kirsti Ryntveit (regionkoordinator): akr@vekst.lillehammer.no eller tlf. 90611464

Silje Owrenn (regionmarkedsfører): so@vekst.lillehammer.no 

Flytte til Lillehammer-regionen?

Meld deg på nyhetsbrev her