Homesick

25.april 2019

Homesick - Nytt Lillehammertreff i Oslo

12. mars 2019

Går du med tanker om å flytte til regionen og lurer på hvilke bedrifter og jobbmuligheter som finnes i Lillehammerområdet? Da bør du komme på Homesick den 25.april, når vi for tredje året på rad tar med oss en rekke næringsaktører fra Lillehammer-regionen til Oslo. 

Foto_ Bård Gundersen

28.desember i Lillehammer

Homesick - hjem til jul

26. november 2018

For tredje gang, og nå tradisjon tro, gleder vi oss til å ønske deg som skal hjem til jul velkommen til «Homesick – hjem til jul». Den 28. desember samler vi utflyttede Lillehamringer, Gausdøler, og Øyværinger til en hyggelig romjulskveld. På eventet får du en smakebit på både næringsliv og andre muligheter i Lillehammer-regionen. Vurderer du kanskje å flytte hjemover på sikt? Da er dette stedet å være!

Tilflyttertreff (2)

Bli bedre kjent med Lillehammer-regionen

Tilflyttertreff 24. oktober

09. oktober 2018

Har du/ dere flyttet til Lillehammer, Øyer eller Gausdal i løpet av de siste 12. månedene? Da ønsker vi velkommen til "Tilflyttertreff den 24. oktober. 

Design uten navn (5)

4. juledag klokken 15.00

Homesick - hjem til jul

06. desember 2017

Endelig desember, snøen laver ned, og det nærmer seg jul. I år som i fjor gleder vi oss til å ønske utflytta Lillehamringer, Gausdøler, og Øyværinger med hjemlengsel velkommen hjem til jul med arrangementet «Homesick» 4. juledag.

Lillehammer_vinter_ett område for deg_2016_2017[2]

E-bok skrevet av Homesick partnere

Homesick - økonomijobb?

22. desember 2017

I forbindelse med Homesick 4. juledag 2017 har våre Homesick-partnere E-revisjon, Alver Økonomipartner og Økonomisenteres skrevet en e-bok om mulighetene innenfor økonomi, regnskap og revisjon i Lillehammerområdet. 

Last ned vår e-bok- Flytte til Lillehammaer-regionen (3)

Last ned vår e-bok!

Livet i Lillehammer-regionen

24. juli 2017

Hei! Jeg heter Silje og jobber i Lillehammer-regionen Vekst. Jeg flyttet hjem til Lillehammer etter 12 år som "utflytter", og etter snart ett år med familielivet i Lillehammer deler jeg mine fremste grunner til å velge å bo i Lillehammer-regionen. 

Foto_Esben Haakenstad

Gode skoler og barnehager

04. februar 2013

Lillehammer-regionen har skoler og barnehager med kompetente ansatte, god plass og omgivelser som innbyr til lek og moro. Mange foreldre synes også det er veldig praktisk at det store flertallet kan nå disse til fots eller på sykkel, og må man kjøre eller ta buss er avstandene små og køproblemene minimale.

Facebook_banner

Har du litt hjemlengsel?

"Homesick"

11. desember 2016

Vi vet at jobb er en vesentlig faktor for at du skal kunne realisere ønsket om å flytte hjem til Lillehammer-regionen. For at du skal bli bedre kjent med jobbmarkedet på hjemmebane har vi etablert konseptet "Homesick". 

Design uten navn (2)[1]

Flyttehjelpen - en enkel og positiv flytteopplevelse

Flytte til Lillehammer-regionen?

03. februar 2016

Lillehammer-regionen er en attraktiv region for tilflyttere. Vi mener regionen i særdeleshet er spennende for unge mennesker i etableringsfasen og for familier som setter pris på både urbane og landlige kvaliteter, gode oppvekstvilkår, et svært rikt kultur- og idrettstilbud og et næringsliv i spennende utvikling.

Flytte til Lillehammer-regionen?

Meld deg på nyhetsbrev her