Hunderfossen Vinterpark

Fredag 9. februar åpner vinterparken i Hunderfossen. Har du ikke vært der før? Da bør du ta turen! Her kan du tre inn i en verden av vintermagi. Utforsk imponerende bygg av snø og is, iskunst i verdensklasse, spennende attraksjoner på snø og is, og la dere underholde med teater og sang, før kvelden rundes av med fyrverkerishow. Parken holder åpent til og med 2. mars. Les mer om Hunderfossen Vinterpark her.

 

OL-fest

Det er 30 år siden OL ble arrangert på Lillehammer – og det skal markeres med folkefest i Lillehammer sentrum lørdag 10. februar. Det blir blant annet kåring av beste antrekk, OL-floke og after-ski. Se programmet på Facebook her.

Barnas vinterdag på Maihaugen

Hvert år arrangerer Maihaugen Barnas vinterdag, som har blitt en populær dag for både store og små, med mange morsomme utendørsaktiviteter i friluftsmuseet. I anledning 30-årsjubileet for OL på Lillehammer har de planlagt ekstra spennende aktiviteter og overraskelser for hele familien, søndag 18. februar. Les mer på deres nettsider her.
 

Birken

Det nærmer seg Birken Skifestival – og det er bare å glede seg til å ta del i den magiske Birken-stemningen. Birken har skirenn med ulike distanser for alle aldersgrupper – barn, ungdom og voksne. Ikke minst arrangeres StafettBirken, der du kan gå sammen med venner eller kollegaer for en morsom og sosial opplevelse. Se hvordan det gikk da Lillehammer-regionens kommuner, Lillehammer-regionen Vekst og kontorfellesskapet Hub LHMR stilte med lag i fjorårets stafett. Kanskje har du lyst til å delta sammen med dine kollegaer du også? Les mer på Birkens nettsider her.

Idrettsfest

Uka etter Birken fortsetter idrettsfesten i regionen når tre arrangementer går av stabelen samtidig: Ski NM på Birkebeineren Skistadion, NM-veka og Norgesleker. Sjekk ut dette Facebook-arrangementet for mer informasjon

Klatring på Tyrili

På Tyrili Klatresenter kan du bryne deg på klatre- og buldrevegger med ulik vanskelighetsgrad. De har autosikring for deg som vil klatre alene eller ikke har brattkort.

Hyggelig barneavdeling på Lillehammer bibliotek

Gøy for barna på biblioteket! Her fra barneavdelingen på Lillehammer bibliotek.

Morsomme innendørs aktiviteter‌

Arrangementskalendere

Vi ønsker å gjøre det lettere for deg å finne informasjon om alt det spennende som skjer. Derfor har vi samlet linker til ulike aktivitetskalendere i denne artikkelen. Ta en titt!

Lån utstyr til vinterens aktiviteter – helt gratis!

Husk at du kan låne utstyr til alle vinterens aktiviteter hos BUA. BUA fungerer som hele kommunens utstyrsbod, slik at ikke alle behøver å eie hvert sitt, noe som er bra for både folkehelsen og miljøet. BUA finner du i alle tre kommuner i regionen. Les mer her!