reiselivsgrunder

Hva er reiselivsgründerprogrammet?

Reiselivsgründer 2020

Reiselivsgründer er et program for deg som ønsker å utvikle ditt tilbud til reiselivet. Vi ser spesielt etter dere som ønsker å tilby opplevelser og/eller helhetlige pakker til besøkende i Gudbrandsdalen. Har du en konkret idé, er du allerede i gang med å utvikle noe, eller er du spesielt interessert i noe som kan bli til en opplevelse for turister? Da kan du få hjelp og en ekstra dytt i riktig retning gjennom vårt utviklingsprogram. 

Utviklingsprogrammet er satt sammen av tre samlinger og individuell oppfølging under og i etterkant av programmet. Formålet med utviklingsprogrammet er at du skal kunne komme et steg videre i å realisere drømmen om å leve av idéen din. Samlingene inneholder foredrag og gruppearbeid, og tar for seg tre temaer: 

  • Idéutvikling, kartlegging av ressurser
  • Marked og markedspotensial, nettverksutvikling
  • Forretningsplan, veien videre


Reiselivsgründer er bygget etter samme oppsett som programmet Gardsgründer. Du kan lese mer om Gardsgründer her

Hvem kan delta og hva koster det?
Utviklingsprogrammet er åpent for alle som har en idé innenfor reiseliv og ambisjoner om å kunne leve av denne.  Vi søker fortrinnsvis dere som ønsker å tilby opplevelser til regionens besøkende. Du trenger ikke å ha kommet særlig langt med idéen din, men det bør være en målsetting for deg at konseptet skal bidra til minst tre årsverk innen de neste tre årene. Søkere forventes å delta på alle tre samlinger i programmet, og sette av tid til å arbeide med ideèn mellom de gangene vi møtes. Programmet er også åpent for de som har kommet litt på vei med idéen sin, men trenger hjelp til å komme videre. Utviklingsprogrammet er begrenset til deltakere fra Lillehammer og Gudbrandsdalen. Samlingene har plass til en eller to personer fra hver idé/bedrift.

Pris per idé/bedrift er 5 000 kr. Egenandelen dekker kursavgift, kost og losji. 

Program
10. - 11. september: Samling 1 med tema idéutvikling. Sted: Skåbu Fjellhotell 
8. - 9. oktober: Samling 2 med tema marked og markedspotensial
12. november:  Samling 3 med tema forretningsplan
Sted og detaljert program kommer.
Søknadsfristen for 2020 er 9. august

Søknadsskjema finner du her
Søknadsskjemaet består av seks korte spørsmål om deg og idéen din. Hvis vi trenger mer informasjon tar vi kontakt med deg. Vi har plass til åtte deltakere.
Alle søkere vil få tilbakemelding innen 18. august. 
Ring Frøydis på 92205573 eller send mail ved spørsmål.