Homesick Vinterdag

28.desember i Søndre park

Homesick Vinterdag på Lillehammer

Er du nysgjerrig på Lillehammerområdet og lurer på hvordan det er å bo, jobbe og leve her?
Årets Homesick-event gjennomføres i skikkelig Lillehammer ånd - ute i friskt vintervær! Vi ønsker store og små velkommen til en morsom dag med gøyale vinteraktiviteter.

4.juledag arrangerer vi Homesick // Vinterdag her i Lillehammer. På eventet kan du få informasjon om jobbmuligheter, bomuligheter, tilrettelegging for gründer og fritidstilbud i Lillehammer-regionen. Det blir også mulighet for å prøve ut aktivitetene boomfight, menneskecurling, kickspark og tandem-skirace. Det blir servering av boller og varm toddy. Alle påmeldte får med seg en utgave av kultursjef Olav Brostrup Müllers bok, Kjedet enebolig. Ta med venner og familie til romjulmoro i Søndre park!
 

Dato: 28.desember 

Tid: 12.00-14.00 

Sted: Søndre park, Lillehammer 

Påmelding: http://bit.ly/påmelding28des (Arrangmentet er gratis å delta på, men krever påmelding)

Følg eventet på Facebook her


Noen av bedrifter du møter:
Brav, Ikomm, Tur.Digital, Eidsiva Bredbånd, e-revisjon, Kantall, Adecco, Backe Oppland, Sparebank 1 Regnskapshuset, Alver Økonomipartner, Azetz Insight Norge, Lillehammer kommune, Øyer kommune, Gausdal kommune og Hub LHMR.

Litt om Homesick:
Homesick er en møteplass der du som er hjemme på juleferie, og kanskje går med tanker om å flytte tilbake til regionen, blir kjent med lokale bedrifter og øvrige tilbud i regionen.